Alternatief Schoolreisje

Home/Alternatief Schoolreisje
Alternatief Schoolreisje2020-07-28T13:51:01+02:00

Het schoolreisje valt dit schooljaar waarschijnlijk voor een hoop kinderen in het water door de Corona crisis. Kinderen kijken altijd erg uit naar deze dag en om de kinderen toch een te gekke dag te laten beleven tijdens dit bijzondere schooljaar, willen wij u graag die mogelijkheid bieden met onze alternatieve schoolreis.

Wij, Wonderland Entertainment Groep, verzorgen al jaren divers entertainment in winkelcentra, pretparken en bij bedrijven. Met Kidshelden (onze dochteronderneming) is gespecialiseerd in het tot leven brengen van bekende karakters zo als Buurman & Buurman, Bobo, Shaun het Schaap en nog vele anderen.

Door de Corona crisis zijn ook wij gaan nadenken hoe wij kids een onvergetelijke dag kunnen bezorgen binnen alle RIVM maatregelen. Hieronder leest u de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor een voor de kinderen verdiende onvergetelijke dag.

Hoe ziet het Alternatieve Schoolreisje eruit?

We beginnen de dag om 8:30 uur met de Kidshelden ochtend voor de groepen 1 tot en met 4. Gaan zij deze ochtend lekker bewegen met Bobo, Shaun het Schaap of Buurman & Buurman? Aan u de keuze:

Bobo’s Speurneuzenfeest:
De kinderen gaan bij dit feest zowel lichamelijk, mentaal en creatief aan de slag. Wie wint de zaklooprace, wie heeft het eerst de raadsels opgelost en wie maakt het mooiste vogelshuisje. De ochtend wordt afgesloten met Bobo’s Avonturenshow. De show staat onder leiding van een enthousiaste presentator. Na afloop is er een meet & greet op afstand.

Shaun’s Championsheeps:
Sport mee met Shaun het Schaap tijdens dit sportieve evenement. Wie maakt de grootste sprongen tijdens deze unieke zaklooprace, wie laat de meeste vogelverschrikkers schrikken tijdens het aardappelgooien en wie vindt de meeste eieren? De ochtend wordt afgesloten met Shake it with Shaun: een show vol dansen, springen en interactieve spelletjes. De show staat onder leiding van een enthousiaste presentator. Na afloop is er een meet & greet op afstand

Buurman & Buurman Kluskamp
De 2 grootste klussers van het moment komen met hun kluskamp naar uw locatie met de volgende spellen: de kruiwagenrace, metsel jouw eigen muurtje en het grote verhuisdozen stapelspel. De ochtend wordt in stijl af gesloten met de Grote Klusshow. Tijdens deze show worden er diverse spellen gespeeld en natuurlijk is er tijd voor een dansje. De show staat onder leiding van een enthousiaste presentator.

Voor bovenstaande activiteiten geldt dat er per uur maximaal 60 kinderen kunnen deelnemen. Dit betekent dat wij met bovenstaande activiteiten 120 kinderen in de ochtend kunnen laten genieten. Met uitzondering van de show.

In de middag staat tussen 13:00 uur en 15:30 uur de Giga Game middag op het programma. Gamen is hot en zeer van deze tijd. Voor de groepen 5 tot en met 8 hebben wij een toffe game middag ontwikkeld waarbij beweging centraal staat. Het Giga Game event bestaat uit 5 onderdelen:

  • Wii Sports ( met een keuze uit: Tennis, Boksen of Zwaardvechten)
  • Just Dance ( Wie maakt de coolste dance move)
  • Move Mind ( Kraak jouw hersens met deze game)
  • Mario Kart ( Race tegen jouw vrienden)
  • MOOV ( Op een zelf-gebouwde skelter race jij over de baan)

De middag wordt afgesloten met een finale Just Dance show waarbij alle kinderen mee kunnen doen.

Voor de game activiteiten geldt dat wij per uur maximaal 100 kinderen kunnen verwerken. Dit betekent dat wij 200 kinderen kunnen bedienen. Met uitzondering van de afsluitende show.

Meer informatie & de kosten

Iedere deelnemer ontvangt een stempelkaart, bij ieder spel waar zij aan deelnemen ontvangen zij een stempel, wanneer zij aan alle spellen hebben deelgenomen mogen zij de volle stempelkaart inleveren bij de organisatiekraam waar zij een heerlijk bekertje limonade ontvangen.

Natuurlijk kunnen de programma’s om gewisseld worden, net wat u wilt. Of misschien heeft uw school meer kinderen of minder kinderen dan de door ons geschetste aantallen. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Wij zorgen voor de complete uitvoering waardoor wij u ontzorgen. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is genoeg ruimte en enthousiaste kinderen.

Het alternatieve schoolreisje inclusief alle materialen, 5 man begeleiding, techniek en 4 tenten van 4 x 4 meter kunnen wij u aanbieden voor een bedrag van € 3995.00 inclusief 21% BTW

Titel

Ga naar de bovenkant