Clown huren

Home/Clown huren
Clown huren2020-02-03T16:14:06+01:00

Leuke clown huren voor een feest

Geeft u een feest en wilt u een leuke clown huren?  Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van events en het verzorgen van passende entertainmentacts. En met ruim 350 acts zijn wij zeker één van de grootste entertainmentbureaus van Nederland. Naast ons grote aanbod onderscheiden wij ons door het feit dat wij veel acts zelf produceren. Het grote voordeel hiervan is dat we altijd de hoogste kwaliteit kunnen bieden. En wij nemen de wensen van onze klanten mee. Wilt u dat wij bepaalde aanpassingen doen voor de act? Wij komen u hierin graag tegemoet.

‘Ballie de Ballonnenclown’

Onze acts zijn heel divers en geschikt voor talloze doelgroepen, zowel jong als oud. En wat is er nou universeler dan een clown? Een clown kan iedereen plezier brengen. En dat geldt natuurlijk in het bijzonder voor onze ‘Ballie de Ballonnenclown’. Ballie is namelijk niet zomaar een clown, hij kan ook de mooiste figuren maken met ballonnen. En ondertussen vermaakt hij iedereen met zijn komische optreden en zijn grappenmakerij. Met Ballie wordt uw feest gegarandeerd een doorslaand succes.

Een clown boeken bij Wonderland Entertainment Groep

Wilt u onze clown huren voor uw feest? Vul dan het offerteformulier in via onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u meer informatie over ons als event organisator of één van onze andere acts? Dan kunt u ons altijd bellen op telefoonnummer 0174-248566. E-mailen kan uiteraard ook: info@w-e-g.nl.

Clown huren

Titel

Ga naar de bovenkant