Evenementenbureau

Home/Evenementenbureau
Evenementenbureau2020-02-03T16:14:06+01:00

Wonderland Evenementen Groep, een evenementenbureau in ‘s Gravenzande

Bent u op zoek naar evenementenbureau die de organisatie van uw evenement geheel op zich kan nemen? Wij zijn met ruim 350 acts in onze portefeuille één van de grootste entertainment bureaus van Nederland. En dat is niet voor niets. Een groot deel van deze acts hebben we namelijk in eigen productie. En ze zijn allemaal creatief en vernieuwend en daarom ideaal ter promotie van evenementen, winkelcentra en andere doeleinden.

Entertainment acts met pit

Door de hoge entertainmentwaarde weten we namelijk altijd veel bezoekers te trekken. Neem bijvoorbeeld ons kinderentertainment. We kunnen een poppentheater voor u verzorgen, maar u kunt bij ons ook een clown huren en een 3D pannenkoekenkraam. En wilt u liever een act op maat? Ook dat is geen probleem. We horen graag wat uw wensen zijn en kunnen aan de hand daarvan de act aanpassen.

Wij kunnen uw evenement organiseren

Behalve het aanbieden van acts kunnen wij ook fungeren als uw evenementenbureau. We nemen dan de hele organisatie van uw evenement voor onze rekening. Wij vinden het belangrijk dat u als opdrachtgever volkomen tevreden bent. Daarom gaan wij als evenementenbureau van tevoren uitgebreid met u in gesprek. Zo kunnen we er zeker van zijn dat wij uw wensen en ideeën kennen.

Evenementenbureau

Meer informatie over ons evenementenbureau

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons evenementenbureau? Dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar per telefoon op het volgende nummer 0174-248566. E-mailen kan ook, ons e-mailadres is info@w-e-g.nl.

Titel

Ga naar de bovenkant