Event organisator

Home/Event organisator
Event organisator2020-02-03T16:14:06+01:00

Event organisator met entertainment acts

Zoekt u een event organisator voor uw evenement? En wilt u het liefst ook een paar leuke entertainment acts om meer bezoekers te trekken? Dan bent u bij Wonderland Evenement Groep aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van evenementen en hebben meer dan 350 entertainment acts tot onze beschikking. Het grootste deel van deze acts is eigen productie. Als u dit wenst kunnen we u daarom de gehele organisatie van uw evenement uit handen nemen. Heeft u interesse in onze diensten? Wij gaan graag met u in gesprek. Aan de hand van uw ideeën en wensen creëren wij vervolgens een onvergetelijk evenement.

Over onze acts

U kunt bij ons kiezen uit een groot aantal verschillende acts die geschikt zijn voor velerlei doeleinden. Neem bijvoorbeeld ons kinderentertainment. We hebben een Poppentheater, Ballie de Ballonnenclown’, ‘Bobo’s Speelboomavontuur’ en wat dacht u van onze ‘3D Pannenkoekenkraam’? We hebben altijd wel een act die past bij de sfeer van uw evenement. En wilt u liever een act op maat? Ook dat is mogelijk. Als event organisator luisteren we graag naar uw wensen en kunnen we onze act hierop aanpassen.

Met ons in contact komen

Wilt u persoonlijk met ons in contact komen of wilt u ons boeken voor de organisatie van uw evenement? Neem dan contact op met Wonderland Entertainment Groep door te bellen naar 0174-248566. E-mailen kan naar info@w-e-g.nl.

Event organisator

Titel

Ga naar de bovenkant