Kindervoorstellingen

Home/Kindervoorstellingen
Kindervoorstellingen2020-02-03T16:14:06+01:00

Wervelende kindervoorstellingen

Organiseert u binnenkort een evenement en bent u op zoek naar kindervoorstellingen? Dan bent u bij Wonderland Entertainment Groep aan het juiste adres. Ons entertainmentbureau organiseert evenementen en is gespecialiseerd in een groot aantal entertainment acts. In totaal hebben wij meer dan 350 acts waar u uit kunt kiezen.

Hoge kwaliteit en entertainmentwaarde

Een groot deel van onze acts hebben wij in eigen productie. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit en entertainmentwaarde garanderen. Bovendien kunnen we de acts indien gewenst aanpassen aan uw wensen. Wij zijn hierin graag flexibel zodat u honderd procent tevreden kunt zijn over uw geboekte entertainment.

Onze kindervoorstellingen

Wij hebben in ons aanbod veel kinderentertainment. Denk hierbij aan poppenkasttheater op locatie, ballonnenclown enzovoorts. Zoekt u meer iets met het karakter van een show? Dan zijn onze kindervoorstellingen wellicht wat u zoekt. Zo hebben wij ‘Bobo’s Speelboomavontuur’, ‘Slungels Minicircus’ en de enige echte ‘Sesamstraat Liedjesshow’ en nog veel meer. Bent u benieuwd naar deze of één van onze andere kindervoorstellingen? Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van onze mogelijkheden.

Kindervoorstellingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Heeft u interesse in onze kindervoorstellingen? Vraag dan via onze website een offerte aan. Uiteraard is dit gratis en geheel vrijblijvend. Na het invullen en verzenden van het aanvraagformulier op onze website zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Wonderland Entertainment Groep? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen met telefoonnummer 0174-248566. E-mailen kan naar info@w-e-g.nl.

Titel

Ga naar de bovenkant