Poppenkasttheater op locatie

Home/Poppenkasttheater op locatie
Poppenkasttheater op locatie2020-02-03T16:14:06+01:00

Een vrolijk poppenkasttheater op locatie

Zoekt u een leuk poppenkasttheater op locatie? Wij zijn een groot entertainmentbureau met meer dan 350 acts. Onze acts zijn te boeken voor verschillende evenementen. Van braderieën en feesten tot winkelcentrumpromotie. Dankzij de hoge entertainmentwaarde weten onze acts het publiek altijd te boeien en te verrassen. Ook voor kinderen hebben we een aantal leuke acts beschikbaar. Neem bijvoorbeeld onze poppenkasttheaters. De poppenkast bestaat al eeuwen en vrijwel iedereen was er vroeger dol op. De reden waarom de poppenkast zo tot de verbeelding spreekt is de universaliteit en de interactiviteit. De kinderen kunnen meeleven met de spannende avonturen Jan Klaassen en Katrijn en helpen om de boze slechterik te verslaan. En dit gaat natuurlijk gepaard met veel grappen en grollen.

Onze poppentheateracts

Op het gebied van poppenkasttheater op locatie hebben wij drie acts waar u uit kunt kiezen. We hebben ‘Het Fluwelen Poppentheater’. Deze poppenkast is indrukwekkend vormgegeven met weelderige fluwelen gordijnen. Deze kast leent zich uitstekend voor een binnenlocatie zoals bijvoorbeeld een winkelcentrum. Zoekt u een poppentheater dat geschikt is voor alle locaties? Kies dan voor ‘Het kleine poppentheater’. En voor iedereen die echt iets unieks zoekt: ‘Wonderland’s Wonderkast’. Deze poppenkast is vormgegeven en schitterend gedecoreerd in de stijl van Anton Pieck.

Poppenkasttheater op locatie

Een poppenkasttheater op locatie boeken

Via onze website kunt u gratis en vrijblijvend een offerte opvragen voor één van onze poppenkasttheaters. Wilt u liever persoonlijk contact? Dan kunt u ons bellen op 0174-248566. E-mailen kan naar info@w-e-g.nl.

Titel

Ga naar de bovenkant