Poppentheater

Home/Poppentheater
Poppentheater2020-02-03T16:14:06+01:00

Het Poppentheater verveelt nooit

Organiseert u binnenkort een evenement en zoekt u nog een leuk poppentheater om de kinderen mee te vermaken? Ons evenementenbureau is gespecialiseerd in het aanbieden van entertainment acts en het organiseren van evenementen. Veel van onze acts zijn geschikt als kinderentertainment en we hebben ook een drietal leuke poppentheaters tot onze beschikking.

Het Poppentheater is universeel

Poppentheater oftewel ‘poppenkast’ is al eeuwenoud. En de verhalen zijn in de loop der tijd weinig veranderd. De hoofdrollen zijn traditiegetrouw voor Jan Klaassen, zijn vrouw Katrijn en Aapje Sim. Uiteraard is er ook altijd een slechterik die de spanning in het spel brengt. En het spel is natuurlijk interactief, zo worden de kinderen voortdurend betrokken bij het spel.

Onze poppenkasten

Wij hebben drie poppenkasten die u kunt boeken. Ons topstuk is ‘Het Fluwelen Poppentheater’, dit is een prachtige poppenkast met fluwelen gordijnen. Dit mooie poppentheater is uitermate geschikt voor een binnenlocatie. Wilt u liever iets aparts? Kies dan voor ‘Wonderland’s Wonderkast’. Dit poppentheater is prachtig gedecoreerd met illustraties in de stijl van Anton Pieck. Een stijl die natuurlijk perfect past bij de verhalen van het poppentheater. Wilt u ‘gewoon’ een leuke poppenkast die geschikt is voor vrijwel elke locatie? Neem dan ‘Het kleine poppentheater’.

Poppentheater

Vrijblijvend een offerte opvragen

Wilt u een poppentheater bij ons boeken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0174-248566. E-mailen kan naar info@w-e-g.nl. U kunt ook via onze website een offerte opvragen, dit is gratis en uiteraard geheel vrijblijvend.

Titel

Ga naar de bovenkant