Kidsheldenfestival

//Kidsheldenfestival
Kidsheldenfestival2019-05-16T09:39:19+02:00

Project Description

Kidshelden Festival

Meet & greets met bekende characters van tv zijn grote publiektrekkers. Tover nu uw winkelcentrum om tot een feest van herkenning met dit in het oog springende festival.
Bij jong en oud verschijnt een glimlach op het gezicht wanneer zij oog in oog staan met hun favoriete held. Onze helden staan te springen van enthousiasme om met uw gasten op de foto te gaan, een knuffel te geven of een high five en een boks. Om de beurt verschijnen onze Kidshelden op de verschillende podia zodat een ieder de kans krijgt voor hun moment met hun held. De dag wordt afgesloten met een vrolijke parade van de Kidshelden door uw winkelcentrum. Wij selecteren het beste aanbod van de helden op het evenement zodat u terug kan kijken op een mooie herinnering.

Het Kidsheldenfestival is een totaalconcept speciaal voor winkelgebieden en kinderfestivals. U heeft er geen omkijken naar omdat wij u alle zorg uit handen nemen. Wij vragen de vergunning aan, verzorgen de on- en offline promotie, de decoratie, het geluid, het podium en uiteraard de begeleiding. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0174 248 566.

Lees hier alle specificaties van het Kidsheldenfestival.
Van al onze helden zijn wij de officiële licentiehouder

Print Friendly, PDF & Email

Project Details

Categories: