Kidsheldenfestival

Home/Case/Kidsheldenfestival
Kidsheldenfestival2019-09-06T13:04:48+02:00

Project Description

Kidshelden Festival

Meet & greets met bekende characters van tv zijn grote publiektrekkers. Tover nu uw winkelcentrum om tot een feest van herkenning met dit in het oog springende festival. Bij jong en oud verschijnt een glimlach op het gezicht wanneer zij oog in oog staan met hun favoriete held. Onze helden staan te springen van enthousiasme om met uw gasten op de foto te gaan, een knuffel te geven of een high five en een boks. Om de beurt verschijnen onze Kidshelden op de verschillende podia zodat een ieder de kans krijgt voor hun moment met hun held. De dag wordt afgesloten met een vrolijke parade van de Kidshelden door uw winkelcentrum. Wij selecteren het beste aanbod van de helden op het evenement zodat u terug kan kijken op een mooie herinnering.

Het Kidsheldenfestival is een totaalconcept speciaal voor winkelgebieden en kinderfestivals en te boeken in diverse samenstellingen zoals basic, middel, groot en groots. U maakt een selectie uit onze 17 Kidshelden welke past binnen uw budget. Door onze ervaring en expertise kunnen wij u alle zorg uit handen nemen en heeft u er geen omkijken naar. Zo kunnen wij voor u:

  • De volledige vergunningsaanvraag regelen of daarin ondersteunen
  • Ontwerp en aanlevering van de on- en offline promotie
  • Afzetting podium en wachtrij
  • Professionele fotograaf
  • Gepersonaliseerd achterdecor voorzien van uw logo

Ons basispakket is al te boeken vanaf € 2595,00. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0174 248 566.

Kidsheldenfestival. info
Van al onze helden zijn wij de officiële licentiehouder

Print Friendly, PDF & Email

Project Details

Categories: