Wonderland Entertainment Groep2023-09-05T10:27:00+02:00

Wonderland Entertainment Groep, altijd een goed idee

Wonderland Entertainment Groep is een dynamisch bureau met een sterke focus op winkelcentrumdecoratie en sfeermakende concepten voor winkelcentra’s.  Op onze website vind u ons aanbod. Maar er kan nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het kan ook zijn dat u zelf al een goed idee heeft voor winkelcentrumdecoratie. Dan helpen wij u graag bij de uitvoer ervan. Onze medewerkers zijn betrokken en grenzeloos creatief. Dus wat uw vraag ook is: neem contact met ons op. En u zult zien altijd een goed idee!

Winkelcentrumdecoratie

Winkelcentrum decoratie zorgt voor een aangename sfeer in het centrum en creeërt meerwaarde doordat bezoekers langer verblijven. Dat heeft weer een positieve invloed op de omzet. Voor ieder seizoen hebben wij decoraties en settings om uw winkelcentrum in de juiste sfeer te brengen. Onze creatieve breinen zijn altijd op zoek naar vernieuwende decoraties die de shopbeleving voor uw bezoekers verhoogd.

Betrokkenheid, creativiteit en kwaliteit

De grote betrokkenheid van onze crew bij onze winkelcentrumdecoraties en winkelcentrum concepten is een van onze sterke punten. Door onze platte organisatiestructuur is onze crew nauw betrokken bij iedere opdracht, hierdoor kunt u altijd rekenen op uitstekende kwaliteit en betrokkenheid bij onze werkzaamheden. Kwaliteit is wat wij willen koesteren, voor minder dan het beste gaan wij niet. Doordat het productieproces grotendeels in onze eigen handen plaatsvindt en wij de beste kwaliteit na streven is het voor ons geen enkel probleem om de producten aan te passen naar uw specifieke wensen. Dit getuigd weer van enorme creativiteit en professionaliteit binnen ons bedrijf. Wie zou hier nu niet gebruik van willen maken?

Ons team

Antonie Zuijderwijk
Antonie Zuijderwijk
Antonie is onze creatieve brein. Hij bedenkt, ontwerpt en creeërt de decoraties.
Corine Pronk
Corine Pronk
Corine is de administratieve duizendpoot van de Wonderland Entertainment Groep. Van offerte tot de administratie. Zij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.
Luuk Zuijderwijk
Luuk Zuijderwijk
Luuk is onze regelneef op locatie en op kantoor. Van de planning van onze locatiemedewerkers tot aan de planning van de seizoensdecoraties, hij draait zijn hand er niet voor om.
Ferre Verbeek
Ferre Verbeek
Ferre is onze logistiek medewerker. Hij zorgt dat alles klaarstaat zodat al het entertainment vlekkeloos op pad kan. Ook kunt u hem tegen komen op locatie.
Amber Demeijer
Amber Demeijer
Amber zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte wordt gehouden van alle activiteiten rondom Wonderland Entertainment Groep. Daarnaast neemt zij ook een stukje sales voor haar rekening
Coen Zuijderwijk
Coen Zuijderwijk
Coen is onze ICT topper. Alles wat digitaal is of met de website heeft te maken neemt hij voor zijn rekening.

Partners

Titel

Ga naar de bovenkant