Over Wonderland Entertainment Groep

Home/Wonderland Entertainment Groep
Wonderland Entertainment Groep2020-07-29T09:59:53+02:00

Wonderland Entertainment Groep, altijd een goed idee

U helpen aan dat ene goede idee. Dat is wat we doen. Een originele invulling voor het jaarprogramma van uw winkelcentrum, het jaarlijkse bedrijfsfeest. Een leuke middag voor de allerkleinsten. Of een manier om uw merk te vertalen naar een concept waar uw klanten enthousiast van worden. Wij denken graag met u mee.

Het kan ook zijn dat u zelf al een goed idee heeft. Dan helpen wij u graag bij de uitvoer ervan. Op onze website vind u ons aanbod. Maar er kan nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze medewerkers zijn betrokken en grenzeloos creatief. Dus wat uw vraag ook is: neem contact met ons op. En u zult zien altijd een goed idee!

Evenementen en promotie

Wonderland Entertainment Groep is een dynamische entertainmentbureau met een sterke focus op entertainment voor winkelcentrumpromotie. Het organiseren van evenementen en winkelcentrumpromotie zit ons in het bloed. Onze creatieve breinen zijn altijd op zoek naar vernieuwend en creatief entertainment die uw winkelcentrum onder de aandacht brengen en publiek aantrekken. Zo stijgen de bezoekersaantallen, blijven de bezoekers langer en komen ze vaker terug.

Betrokkenheid, creativiteit en kwaliteit

De grote betrokkenheid van onze medewerkers bij producten is een van onze sterke punten. Wij willen door middel van een platte organisatiestructuur ervoor zorgen dat elke werknemer op verschillende afdelingen kan worden ingezet. Dit stimuleert de betrokkenheid van onze medewerkers bij onze producten wat wij uitdragen naar onze klanten. Elke medewerker in ons bedrijf heeft een hart voor entertainment en amusement. Hierdoor kunt u altijd rekenen op uitstekende kwaliteit en betrokkenheid bij onze werkzaamheden.

Met een uitgebreid assortiment van ruim 350 verschillende entertainment acts behoren wij tot een van de grootste entertainmentbureaus van Nederland. Onze entertainment acts komen grotendeels uit onze eigen hand. Wat begint op de tekentafel groeit in no-time uit tot een geweldig kostuum van hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit is wat wij willen koesteren, voor minder dan het beste gaan wij niet. Doordat het productieproces grotendeels in onze eigen handen plaatsvindt en wij de beste kwaliteit na streven is het voor ons geen enkel probleem om de producten aan te passen naar uw specifieke wensen. Dit getuigd weer van enorme creativiteit en professionaliteit binnen ons bedrijf. Wie zou hier nu niet gebruik van willen maken?

Ons team

Antonie Zuijderwijk
Antonie ZuijderwijkOns creatieve brein
Antonie is onze “creative director” Hij is verantwoordelijk voor het ontwerp en de creatie van vele van onze entertainment acts. Daarnaast is hij de drijvende inspirator voor onze uitvoerende artiesten
Corine Pronk
Corine PronkSales
Corine is de administratieve duizendpoot van de Wonderland Entertainment Groep. Van offerte tot de planning. Zij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.
Marco de Wit
Marco de WitPlanning & Sales
Marco is onze regelneef. Van de planning van onze locatiemedewerkers tot aan de planning van de seizoensdecoraties, hij draait zijn hand er niet voor om. Ook neemt hij een gedeelte van de sales voor zijn rekening, grote kans dat u hem treft wanneer u ons belt.

Partners

Titel

Ga naar de bovenkant