De beste entertainment-ideeën voor de laatste maanden van 2018

De beste entertainment-ideeën voor de laatste maanden van 2018

Het eerste halfjaar van 2018 is omgevlogen, de zomervakantie staat voor de deur. Velen gaan dan ook nadenken over de laatste periode van het jaar.
Wonderland Entertainment Groep heeft voor u een selectie gemaakt van de beste entertainment items voor de laatste maanden van 2018

Kidshelden festival

Dromen worden werkelijkheid bij het Kidsheldenfestival. Want wat is er mooier voor een kind dan oog in oog te staan met zijn of haar tv-held? Onder meer PJ Masks, Shaun het Schaap en Bitzer, Bobo, Snoopy en Popeye komen naar uw winkelcentrum voor een meet & greet. Geef een boks, een knuffel of een high-five aan jouw held. Een onvergetelijke belevenis voor jong en oud!

Kindershows

Met een geheel verzorgd ochtend- middag of dagprogramma maken onze kindershows uw dag helemaal compleet.
Onze entertainers staan klaar om samen met de kinderen een dag te beleven om nooit te vergeten. Kiezen voor Wonderland Entertainment groep biedt u:
– Exclusieve kindershows voor elk festijn
– Een professioneel team die u ontzorgt
– Een onvergetelijke dag voor jong en oud

Bekijk hier onze mogelijkheden.

Halloween

Het griezelfeest vol horror en plezier wordt meer en meer gevierd. Onze acteurs veranderen straten, winkelcentra en evenementen in een waar griezelfestijn. Wilt u uw publiek de stuipen op het lijf bezorgen? Check dan ons aanbod hier.

Sinterklaas

Op zaterdag 17 november legt pakjesboot 12 aan in Zaanstad en zal Sinterklaas weer voet op Nederlandse bodem zetten. Onze Pieten staan alweer te trappelen als een wit paard om naar uw Sinterklaasfeest te komen. De mogelijkheden van onze Pieten en Sinterklazen zijn immens. Op het land van Sinterklaas vind u vele mogelijkheden.

Kerst

De laatste 3 weken van 2018 staan natuurlijk in het teken van Kerst. De geur van en sfeer van kerstbomen, kaarsen en natuurlijk de Kerstman. Wij maken uw kerstfeest graag compleet met de enige echte Kerstman, unieke acts en passende sfeermuziek. Bezoek Het land van de Kerstman voor meer informatie over ons aanbod.

 

Print Friendly, PDF & Email
Door |2023-08-25T16:23:19+02:00juli 5th, 2018|Nieuws|0 Reacties

Deel dit verhaal, kies je Social Media platform!

Over de auteur:

Geef een reactie

Titel

Ga naar de bovenkant