Lancering nieuwe website

Lancering nieuwe website

Lancering nieuwe website Wonderland Entertainment Groep

Vol trots stellen wij onze relaties op de hoogte van de lancering van onze nieuwe website. Na 10 jaar was het tijd voor vernieuwing van de oude site.
Voorop stond dat er een nieuwe overzichtelijke site moest komen waarbij makkelijk navigeren binnen de site voor onze klanten mogelijk zou zijn. Wij denken dat wij hierin geslaagd zijn en hopen vele bezoekers te kunnen verwelkomen op onze site.

Wonderland Entertainment Groep is de partner voor:
• Professionele kinderentertainers;
• Winkelcentrumpromotie
• De bekendste kinderfiguren bekend van tv;
• Verschillende entertainment mogelijkheden zoals meet and greets, shows en uiteraard maatwerk;

Een vakkundige kinderentertainer inhuren voor onvergetelijke momenten

Bij de Wonderland Entertainment Groep kun je heel makkelijk en snel een kinderentertainer inhuren voor welk festijn dan ook. Daarbij ben je gegarandeerd van professionele kinderentertainers die hun vak goed verstaan. Met goede training en uitgebreide kennis op zak weten onze kinderhelden altijd hoe een unieke dag moet worden beleefd!

Kwaliteit is een van onze belangrijkste kernwaarden. Niet alleen een kwalitatief team met enkel en alleen professionals maar des te meer een kwalitatieve dag voor jong en oud. Onze standaard activiteiten zoals bijvoorbeeld een knutselterras of mobiel entertainment is daarom niet bindend en een maatwerkprogramma behoort dan ook vanzelfsprekend tot de mogelijkheden! Een fantastische dag voor iedereen, daar gaat het om!

Print Friendly, PDF & Email
Door |2017-03-03T10:44:19+01:00februari 27th, 2017|Nieuws|0 Reacties

Deel dit verhaal, kies je Social Media platform!

Over de auteur:

Geef een reactie

Titel

Ga naar de bovenkant